RESERVATION: +420 267 751 545 | +420 720 031 554 RESERVATION ONLINE

Facebook čeština english

Restaurace Pod Zámkem

Ať už hledáte místo na romantickou večeři, rodinný oběd nebo pracovní setkání, prostředí a kuchyně naší restaurace Vás osloví svojí jedinečnou atmosférou zámeckého stylu, který se snoubí s nadčasovou elegancí.

Tradiční česká a mezinárodní kuchyně, je připravována pod dohledem šéfkuchaře Jana Pýchy, který patří mezi elitu ve svém oboru, a to nejen díky mnoha mezinárodním oceněním. Díky tomu čas prožitý v naší restauraci se pro Vás stane nezapomenutelným gastronomickým zážitkem.

Jan Pýcha
šéfkuchař

 

Menu hvězd
Pod Zámkem

Jak už název prozrazuje, MENU HVĚZD POD ZÁMKEM, je opravdu hvězdný projekt. Povečeřte s českou známou osobností, popovídejte si s ní o tématech, které Vás zajímají, nebo se s ní jen vyfoťte a ochutnejte menu, které má vybraná VIP osobnost oblíbené. Ano právě menu, bude sestavené z oblíbených pokrmů této osobnosti, která se celého večera také osobně zúčastní a bude všem přítomným hostům k dispozici. Součástí těchto večerů, které se pořádají jednou měsíčně, jsou také výstavy, vernisáže, hudební vystoupení a další doprovodný program.

Grilovací akademie

Pojďte s námi grilovat
na Weber® Grill Academy Original

Grilujete rádi, ale na některá jídla si jednoduše netroufáte? Máte nový gril a cítíte potřebu vypilovat své kuchařské dovednosti? Chcete se dozvědět nejrůznější tipy a triky, jak si grilování usnadnit a dovést k dokonalosti? Pokud je vaše odpověď alespoň na jednu z otázek ano, pak neváhejte a pojďte grilovat s námi!návyky, z grilování se stává pravá gastronomická disciplína a z grilu všestranný pomocník.

 

Rezervace

Pro Váš komfort a jistotu Vámi vybraného místa, nevhájete a rezervujte si svůj stůl.

Prosíme o vyplnění niže uvedeného formuláře a Váš stůl bude nachystán a rezervován jen pro Vás.

Reference

Návštěvou Vaší restaurace Pod Zámkem jsem byl doslova okouzlen.

Nejen prostředí, ale příjemný personál, který nám pomohl s výběrem pokrmu, praskání dříví v krbu a Vaše kuchyně mě doslova uneslo. Třešničkou celého večera bylo osobní setkání s šéfkuchařem Janem Pýchou, který se s námi ochotně bavil o tématech gastronomie a poradil nám také přípravou určitých pokrmů, které bychom si rádi přichystali doma.

Od té doby se do restaurace Pod Zámkem stále rádi vracíme a minulý rok nám bylo potěšením svěřit do rukou pana Pýchy organizaci naší svatební hostiny.